Bliv Målauktionær hos FC Sunshine

Som et helt nyt koncept, kan du nu hjælpe FC Sunshine med at gøre en forskel for hvert mål der scores. Bliver du målauktionær støtter du klubben med 5 kroner per mål der scores i officielle kampe. 4 kroner går til videreudvikling af klubben og 1 krone går til vores venner fra El Cambio Academy i Uganda.

For hver gang FC Sunshine scorer et mål vil der fremover være endnu mere at juble for! Støt klubbens videreudvikling i kampen for mere sommerstemning og støt et godt formål ved at bidrage med 5 kroner per mål. Du er som Målauktionær også med i lodtrækningen hver måned om sjove præmier.

SÅDAN BLIVER DU MÅLAUKTIONÆR

Send en email til ff@fcsunshine.dk og tilkendegiv dit navn, telefonnummer (MobilePay) din instagram profil (hvis muligt) og ønske om at blive Målauktionær – du er derfra med i lodtrækningen om præmier hver måned. Du får en MobilePay anmodning i slutningen af hver halvsæson eller i nogle tilfælde efter hver enkelt kamp.

Ønsker du at stoppe som Målauktionær kan dette gøres til hver en tid.

i efterårssæsonen blev der scoret 19 mål af FC Sunshine, hvilket i dette tilfælde ville have betydet at du støttede FC Sunshine med 95 kroner hvorfra 19 kroner ville have gået til El Cambio Academy.

Du er med i lodtrækningen om Sunshine merchandise, gavekort og andre sjove præmier hver måned som målauktionær. Spred budskabet!

Først turneringskamp 2022 spilles d.14. april!

Når du tilmelder dig får du bekræftigelse og diplom tildsendt via email.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest