Charity turnering! El Cambio Academy

Søndag d. 14. november åbner Hafnia-Hallen op for dørene når MAKE A CHANGE fodboldturnering sparkes igang – DU er inviteret! Invitationen findes for neden.

Lyserød Lørdag 2019 bragte over 200.000 kroner ind til Kræftens bekæmpelse og efter en lang corona pause uden mulighed for afholdelse af større events, er FC Sunshine nu tilbage med det helt store arrangement med indsamling til El Cambio Academy i Uganda!

Lyserød Lørdag 2019 opskalleres og der inviteres 20 hold til Hafnia-Hallen i Valby d. 14. november fra kl 12:00 – 20:00 hvor prisen for deltagelse per hold er 10.000 kroner. Den ultimative målsætning lyder på 1.000.000 kroner!

Kampagnen for El Cambio Academy er allerede i fuld gang med en MobilePay indsamling. MAKE A CHANGE fodboldturneringen er en del af to store events der skal sørge for at målsætningen opnås.

El Cambio Academy

Hos ECA gør de en kæmpe forskel, ikke blot for de ligenu 30 unge fodboldspillere, men for deres familie, lokalsamfundet og i fremtiden hele Afrika som kontinent. Deres slogan handler om at skabe “Future African Leaders”, altså rollemodeller og ledere, der på sigt vil kunne gøre en kæmpe forskel for Uganda og sprede ringe i vandet til at udvikle det smukke kontinent – og det vil vi være med til!

Flere repræsentanter fra FC Sunshine har være i Uganda og besøge ECA – en oplevelse der ændrer ens verdenssyn og sætter perspektiv på livet på den mest fantastiske måde.

Vi vil gerne gøre en kæmpe forskel for disse børn med henblik på at støtte en fantastisk NGO, der på en meget speciel og anderledes måde har skabt en bæredygtig model, der virkelig vil gøre en forskel for Afrika på længere sigt.” – Alexander Slemming (besøgte akademiet i Marts 2021).

“Det var den vildeste oplevelse, og efter at have besøgt dem og virkelig lært alle børnene at kende på tæt hold og se, hvor vilde fodboldspillere de er, samtidig med hvor utrolig modne, udadvendte og livsglade børnene er, har man virkelig fået et tilhørsforhold og vil gøre alt for at hjælpe dem på vej mod deres målsætning om at kunne gøre en kæmpe forandring i Uganda og i Afrika generelt.” – Frederik Frankman (besøgte akademiet i August 2021)

DEL og INVITER!

FC Sunshine opfordrer alle virksomheder, organisationer, fodboldhold, partier og individer til at deltage og gøre hvad de kan for at stille et hold til turneringen.

Se den officielle invitationsbrochure lige her:

https://spark.adobe.com/page/0VuPfHG4Qfxfb/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest