FC Sunshine søger frivillige i kampen mod divisionerne

Efter en turbulent start i Serie 2 og efter rekord hurtige tre oprykninger i træk på blot to år vil FC Sunshine gerne udvide mandskabet omkring kampe og træninger. I den forbindelse er trænerteamet blevet enige om at man skal have tilknytter en til to frivillige inden sæsonstart 2021.

FC Sunshine ligger nummer tre i Serie 2 med skæbnen om oprykning i egne hænder. Det setup der har været omkring kampe har været fint for trænerteamet udtaler cheftræner Martin Grunnet, men man ønsker nu fra teamtet at udbygge bemandingen omkring, især kampe.

Der bliver spillet omkring 20 kampe på en halvsæson, inklusiv træningskampe. Den nye bemanding i form af en holdleder eksempelvis, skal primært stå for det lavpraktiske før og under kampene. Dette kan indebærer indhandling af frugt før kampe til spillertruppen, pumpning af bolde, opfyldning af dunke og naturligvis tilbringe en masse positiv energi omkring holdet og til spillerne på banen.

Der vil være muligheder for de frivillige at få adgang til fordele på lige fod med spillerne i truppen med attraktive rabatter på alt FC Sunshine merchandise og rabater i forbindelse med mange af klubbens samarbejdspartnere, samt udvide netværket iblandt hele truppen og organisation.

Trænerteamet leder efter en person som er engageret, positiv og energisk, samt pligtopfyldende og ansvarsfuld.

Er du interesseret i rollen som holdleder, så kontakt formanden, Frederik, via email på ff@fcsunshine.dk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest