FC Sunshine tabte vitale point i topstriden

Der var topkamp i Grønnemosen tirsdag aften i en tæt affære som ente med det første nederlag til Sunshine drengene i 15 kampe.

En vanskelig bane i Nordvest, skabte rammerne for topkampen mellem topholdet, B1960 og 3’eren i tabellen, FC Sunshine. Første halvleg var en taktisk en af slagsen med få chancer i begge ender og med godt spil fra begge hold i store perioder. Nicolai Nergaard fik halvlegens største chance da han få meter fra målet headede bolden over overliggeren efter slot indlæg af Peder Kristiansen.

Anden halvleg startede ud på samme måde som første, men efter et flot opspil fra hjemmeholdet var der kludder i feltet og på tilfældig vis fik B1960 bolden over stregen til 1-0.

Det var fortsat en chancefattig kamp og Sunshine blev aldrig rigtig farlige mod et solidt kollektiv. Efter Sunshine kom bagud, fik de ligeledes gult kort og var i undertal, hvilket gjorde det endnu sværere for det ellers hårdtkæmpende udehold. Sunshine satsede offensivt til sidst og skabte et par chancer i luftspillet, men blev straffet af et flot kontraspil fra B1960 der kunne lukke kampen 2-0. Kampen bød på debut til Dan Folsted, der kom ind efter en længere skadesperiode i opstarten.

Dermed er der nu langt op til top to i tabellen, hvor Sunshine må bede til solguderne om at tingene flasker sig, for at sikre oprykning.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Storm, Frederik Frankman, Silas Storgaard, Peder Kristiansen

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Kristian Berg, Oscar Merling

Angreb: Nikolai Nergaard, Oliver Rosengaard, Andreas Krøigaard

Bænk: Nikki Vejlebo, Alexander Slemming, Dan Folsted

Næste kamp spilles lørdag d. 15. maj kl. 12:00 i Kløvermarken, hvor Sunshine skal forsøge at spille sig tilbage på sejrssporet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest