Flot comeback i Sunshine’s tredje sejr på stribe

Drengene fra FC Sunshine skulle lørdag forsøge at tag revanche for deres seneste besøg på Nørrebro. Denne var det Nørrebro United der var hjemmeholdet, og med to sejre i bagagen var det et selvtillidsfuldt Sunshine hold, der kom bragene fra start med højt pres og masser chancer i de første minutter i kampen. Trods en offensiv og chancerig start, måtte Sunshine manskabet se sig selv være bagud 1-0 i pausen efter en kaotisk dødboldt eksekveret af Nørrebro i de sidste minutter i første halvleg.

Boldbesiddelsen var dog klart i favør til gæsterne og efter flere brændte store chancer blev der lidt tilfældigt fløjtet for straffespark efter hånd på bolden i feltet. Frankman eksekverede sikkert og dermed reducerede til 1-1. Kort tid efter kunne Oscar Merling bringe Sunshine flot i front på et direkte frispark ude foran feltet med en chanceløs Nørrebro keeper.

Endnu dødbold skulle der til fra Nørrebro’s side, og miskommunikation og mistiming gjorde det pludseligt spændende igen til 2-2 med omkring 20 minutter igen.

Kampen var dog langt fra færdig og efter aggressivt pres og offensivt spil, kunne Sebastian Krogdahl bringe sig på måltavlen efter en løs returbold i feltet som kunne prikkes ind til 3-2. Kampen blev lukket af indskiftede og tilbagevendte Magnus Algreen Suhr, på en flot flugter fra et knivskarpt indlæg af Oscar Merling som brød igennem fra venstrekanten.

Dermed endte kampen, 4-2 til gæsterne fra Sunshine, der i dagens anledning debuterede i det sort/guld udebanetrøjer på underholdene vis. Opbakningen var i top fra sidelinjen og solen brød da også igennem undervejs i anden halvleg.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Andersen, Nicolai Borregaard, Niklas Middrup, Oliver Gude

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Oscar Merling, Silas Storgaard

Angreb: Oliver Rosengaard, Frederik Frankman, Sebastian Krogdahl

Bænk: Michael Situmbeko, Peder Kristiansen, Magnus A. Suhr

Næste fredag møder FC Sunshine VLI i Ryparken kl 18:00, hvor FC Sunshine skal forsøge at gøre krav på en af de eftertragtede oprykningspladser.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest