For Charity

For Charity Sunshine er den vigtigste del af organisationen. Med et stort stykke arbejde og godt humør, gør FC Sunshine en stor ære i at give til dem som har brug for det. Efter en succesfuld “Lyserød Lørdag”- fodboldturnering i 2018 med en indsamling på over 25,000 kroner er denne Lyserøde Lørdag blevet til et årligt event, som afholdes af FC Sunshine. Blot et år efter blev successen gentaget og udvidet, hvor indsamlingen nået 200,000 kroner, takket være en masse fantastiske deltagende virksomheder og støtte fra alle mennesker og organisationer involveret. Udover Lyserød Lørdag, er FC Sunshine en fast del af Røde Kors indsamlingen, som ofte ligger op ad Lyserød Lørdag i Oktober. 

FC Sunshine tror på at vi igennem viden, sport og masser positiv energi, kan skabe rammerne for en bedre fremtid. En fremtid hvor sygdomme lettere kan bekæmpes, hvor forskellen mellem rigdom og fattigdom formindskes og derfor ingen der lever under fattigdomsgrænsen og hvor klimaforandringer og andre globale problemer kan føres til et minimum.

FC Sunshine arbejder hen imod en bredere vifte af velgørende projekter, og det er klubbens ambition at inspirere til positiv energi og indsigt til en bedre verden, hvor FN’s 17 verdensmål er for øje. 

FN’s 17 verdensmål kan findes her:

https://un.dk/da/om-fn/verdensmaalene

Dette år med en målsætning om at være den største indsamler i Danmark til Kræftens Bekæmpelse’s Støt Brysterne kampagne d. 5. Oktober. FC Sunshine organisationen er non-profit, hvilket betyder at alt overskuddet fra tøjsalg, events, donationer og sponsorater går til; forbedring af Football Club Sunshine, således at den sportslige målsætning kan opnås. Flere, billigere og mere bæredygtige tøj kollektioner kan tilbydes. Og sidst men ikke mindst, går en stor del til velgørenhed.

Vi elsker at give!