Frankman hattrick bag endnu en Sunshine storsejr

Fredag aften var Sunshine endnu engang hjemmeholdet i Ryparken hvor Amager FF skulle forsøge at kæmpe sig op i tabellen efter en svær sæson.

Oliver Vuceljic var tilbage efter han for over 15 måneder siden måtte udgå med et overrevet korsbånd få minutter efter sit eget debutmål. Vuceljic startede på kanten med Sebastian Krogdahl på toppen og Peder Kristiansen der var rykket frem på banen fra sin vante position på backen.

Efter en aggressiv start, satte Sunshine sig på spillet fra første minut og efter et kvarters spilletid fandt fødselaren Silas Storgaard en frembrusende Frederik Frankman i dybden bag Amager’s bagkæde som flot bragte bolden ned og udplaceret keeperen til 1-0.

ikke længe efter var Frankman på pletten igen efter et gennemspillet angreb i højre side der resulterede i et flot indlæg fra højrebacken Marc Storm, som fandt Frankman fri på bagerste stolpe.

5 minutter efter fuldendte Frankman sit hattrick, da han drev forbi en modspiller på kanten af feltet og langt udefra bankede bolden i nettaget mod en chanceløs Amager keeper, med et brag af et mål, der godt kunne blive kandidat til årets mål.

Sunshine sad på hele kampen og inden pausen var Peder Kristiansen tæt på at gøre det til 4-0 på direkte frispark, hvorfra den tidligere Dortmund forsvarsspiller, Niklas Middrup var hurtig på returen og kunne score sit andet sæsonmål for Sunshine.

Anden halvleg var præget af langsomt spil og flere udskiftninger, dog med masser chancer til Sunshine. efter et flot angreb blev Frankman ulovligt tacklet i feltet og dermed straffe, som dagens fødselar, Silas Storgaard fik lov at sparke, hvilket han gjorde på fornem og sikker vis og udplaceret keeperen.

Kampen endte derfor 5-0 til hjemmeholdet, som nu for alvor er med i kampen om toppladserne i Serie 2. Sunshine har med denne sejr scoret hele 35 mål i blot 11 kampe.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Andersen, Silas Storgaard, Niklas Middrup, Andreas Krøigaard

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Frederik Frankman, Oliver Gude

Angreb: Peder Kristiansen, Oliver Vuceljic, Sebastian Krogdahl

Bænk: Alexander Slemming, Rune Lizardo, Marco Carloni

Tirsdag møder Sunshine FC Randoms, som også er godt med i kampen om oprykning. Den danske regering har dog meldt ud at et nyt forsamlingsforbud, muligvis kommer til at sætte en stopper for resten af efterårssæsonen hvilket betyder at Sunshine’s to resterende kampe muligvis flyttes til foråret. Vi afventer fortsat situationen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest