Frisparksperle af Ped gav Sunshine tre point

Mikkel Rathsach var tilbage på toppen for FC Sunshine efter over et år ude og blev første målscorer. Efter gule kort, skader, dramatik og mål i begge ender, afgjorde norske Peder Kristiansen kampen med en fantastisk frisparksmål kort før tid.

Sunshine ligger på tredjepladsen i Serie 2, fortsat med i jagten om oprykning, og der skulle tre vigtige point på kontoen i dagens opgør mod FC Randoms, der blev kørt over 7-1 i deres seneste opgør mod FC Sunshine. Der blev presset højt og aggressivt fra starten fra Sunshine mandskabet, hvilket resulterede i kontrol og flere store chancer allerede i kampens først par minutter. Rosengaard, Rathsach og Frankman kunne se deres første skud gå tæt forbi mål. Efter små 20 minutter brød den tilbagevendte Mikkel Rathsach igennem efter flot lang stikning af Rune Lizardo og fik udplaceret FC Randoms keeper til en sikker 1-0 føring.

Sunshine kontrollerede bolden i størstedelen af første halvleg, men udeholdet fra FC Randsoms brød igennem et par gange på kontra og testede Jens Bergendorff i buret, der dog holdt liv i de tre point under hele kampen og spillede en fremragende kamp i den sort/guld målmandstrøje.

Kort før pausefløjtet brød Randoms angriber fri af forsvaret og kunne banke bolden i kassen til pauseresultatet 1-1.

Det var et velspillende og tålmodigt Sunshine hold der kom ud til anden halvleg. Anfører Borregaard måtte udgå med en hovedskade, hvilket gjorde betingelserne svære for hjemmeholdet. Emil AT, Rune Lizardo og Oliver Rosengaard var flere gange tæt på mål, men forløsningen skulle komme senere i kampen.

Efter 80 minutters spil fik Sunshine frispark omkring 30 meter ude for målet. Ped eksekverede på fornemmeste hvis og hvad der lignede en bold langt over mål, blev til et dykkende missil, der gjorde FC Randoms keepere chanceløs og blev slutresultatet.

Der var drama til det sidste med gult kort til en småskadet Frankman, samt skade til Rune Lizardo.

Det forventes dog at både Bajs og Lizardo er klar fra start i næste uge.

Start 11’er:

Keeper: Jens Bergendorff

Forsvar: Peder Kristiansen, Niklas Middrup, Nicolai Borregaard, Emil AT Larsen

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Frederik Frankman, Rune Lizardo

Angreb: Dan Folsted, Oliver Rosengaard, Mikkel Rathsach

Bænk: Alexander Slemming, Jonas Moreno, Frederik Buch

Næste kamp spilles Fredag d. 11. Juni kl 18:00 mod Amager FF

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest