Halmtorvet 9 ny samarbejdspartner og sponsor

Efter flere måneders rygter, kan det nu endelig offentliggøres at FC Sunshine’s nye samarbejdspartner og sponsor er Halmtorvet 9, på Vesterbro i København

Den varme, dynamiske, energiske og ofte solrige bar på Halmtorvet 9, vil komme til at ligge hus til nogle af de største begivenheder afholdt af FC Sunshine og vil samtidig være stamsted for spillere efter kampe og andre arrangementer.

Halmtorvet har i mange år været et af hotteste steder i det Københavnske natteliv, tæt på Kødbyen og Sønder Boulevard hvor der altid er fyldt med liv og energi. De seneste år har Halmtorvet 9 været vært for deres velkendte Musik Bingo og flere store private arrangementer som især brylupper.

H9, som det så enkelt også kaldes, vil i fremtiden være vært, sammen med FC Sunshine for flere velgørende arrangementer med fundraisers og underholdning for alle spillere, medlemmer og venner.

Formanden for FC Sunshine var onsdag aften, med resten af spillertruppen og venner på Halmtorvet 9 for at offentliggøre det nye samarbejde og udtalte: “Dette samarbejde er et skridt i den rigtige retning for os og vi har længe været på udkig efter en sted som H9, med så energisk et miljø og med så fantastiske mennesker involveret, til at ligge hus til mange af de arrangementer vi gerne vil bidrage med til bylivet.”

“Fodbold, velgørenhed og sjov og ballade, er ikke en cocktail man har hørt meget om før, men det er noget vi gerne vil vise kan blive den bedste cocktail på menuen, udover selvfølgelig H9’s San Passion” Siger Sunshine næstformand, Storgaard smilende.

Om årsagen til at H9 indgår samarbejde med FC Sunshine udtaler H9’s General Manager, Andreas Houdini: “Nu kender jeg jo en del af drengene, og synes FC Sunshine kulturen stemmer godt overens med kulturen på Halmtorvet 9 Og at vi på Halmtorvet kan skabe rammerne om nogle gode Sunshine arrangementer.. Noget af det sejeste ved FC Sunshine er deres engegement i velgørenhed og arrangementer.”

“Halmtorvet 9 kommer til at være med til at skabe rammerne om fællesskabet i FC Sunshine, og hjælpe med at sætte fokus på nogle af de gode projekter FC Sunshine er en del af” siger Andreas Houdini ligeledes.

For mere information om Halmtorvet 9, besøg deres hjemmeside www.halmtorvet9.dk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest