Hedebølge og Roman grundlagde vigtig Sunshine sejr

FC Sunshine fastholdte tredjepladsen efter en hårdtkæmpet 1-0 sejr over et ellers stærkt FC Nordhavn mandskab der begge kæmpede mod varmen i intens lørdagskamp.

Det var 30 grader og fuld sol, da Sunshine skulle forsøge at holde fast i tredjepladsen i Serie 2. En mørk kunstgræsbane gjorde omstændighederne svære for begge hold, der aftalte med dommeren at der skulle indgå 2 vandpauser i hver halvleg.

De offensive profiler Oscar Merling, Oliver Rosengaard og Rune Lizardo, var blandt andre, tilbage fra corona isolation, hvilket betød at Sunshine kunne sætte sig på spillet fra starten af kampen.

FC Sunshine, som i dagens anledning havde hjemmebane på Kløvermarken, holdte fast i spillet og tog sig god tid i opspilsfasen. Med tre keepere ude var det Silas Storgaard der utraditionelt stod som keeper i dagens kamp, men med hjælp fra en stærk defensiv formået Sunshine at holde 0’et i alle 90 minutter.

Sunshine skabte få, men store chancer i starten af kampen hvor Oliver “Vulle” Vuceljic bl.a. blev spillet fri i dybden efter et eksplosivt løb og med en flot aflevering af Frankman fra venstreback positionen, men Nordhavn keeperen reddet på flot vis. Efter cirka 25 minutters spil, kom en lang præcis aflevering fra midterforsvar og anfører Nicolaj “Bajs”, der strøg igennem midten og efter et godt løb af Oliver Rosengaard snød afleveringen Nordhavn forsvaret og Roman var pludselig fri på kanten af feltet hvorfra han køligt hakkede på kassen første gang og på flot vis udplaceret Nordhavn keeperen til 1-0 til hjemmeholdet.

Derfra tog Sunshine farten af kampen og i de varme forhold var der ikke kræfter til meget pres fra modstanderholdet, der dog fik skabt et par få farlige chancer i anden halvleg. Både Niklas Middrup og Frederik Frankman måtte begge redde bolden på stregen i slutfasen af kampen og med mange store brændte chancer i anden halvleg af hjemmeholdet, endte kampen 1-0.

Dermed er FC Sunshine fortsat på tredjepladsen og skal forsøge at fastholde denne i de sidste to afgørende kampe i Serie 2.

Start 11’er:

Keeper: Silas Storgaard

Forsvar: Marco Carloni, Niklas MIddrup, Nicolai Borregaard, Frederik Frankman

Midtbane: Rune Lizardo, Mikkel Ketelsen, Oscar Merling

Angreb: Roman Mgojan, Oliver Vuceljic, Oliver Rosengaard

Bænk: Mads Pfeiffer, Alexander Slemming

Næste kamp spilles Onsdag d. 23. Juni kl 18:00 i Valby, mod Nørrebro FF

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest