Historien

FC SUNSHINE blev stiftet i sommeren 2018 af en gruppe unge drenge med et
stort fodboldtalent og en tørst for mere sommerstemning og flere palmetræer i
Danmark. Det overordnet mission statement er at sprede sommerstemning
365 dage om året!
 
Hos FC SUNSHINE findes tre afgørende nøgleord som også danner grundlag
for hele opbygningen af organisationen;
 

Football Fashion Charity

Football Club Sunshine befinder sig, efter en ubesejrede sæson i
2018/2019 i DBU’s Serie 4, og skal i August spille 1.runde i Sydbank
Pokalen 2019/2020.
Truppen består af flere spillere med mange divisionskampe og udlandserfaring
og målet for fodboldklubben er klart – at blive Danmarks største fodboldklub.
Næste delmål for sunshine drengene er at blive det seriehold, som når længst i Sydbank Pokalen, samt oprykning fra serie 4 til serie 3.
Vi bringer folket sammen uanset sportslig interesse
Fashion Club Sunshine består af et hold af engageret entrpreneurer med nytænkende ideer omkring tøj og mode, samt en vision om at gøre selv det mest eksklusive tøj økonomisk overkommeligt for folk i alle aldre med alle former for baggrund. Samtidig er målet at gøre komfortabelt sportstøj bæredygtigt og fashionabelt for alle. Den primære inspiration stammer fra især sydeuropa, nærmere sagt, Palermo, Italien hvor den ikoniske lyserøde farve stammer fra og hvor livsstilen er mere afslappet og hvor palmetræerne gror overalt.
Vi planter palmetræer i Danmark
For Charity Sunshine er den vigtigste del af organisationen. Med alt vores arbejde og vores gode humør, gør vi en stor ære i at give til dem som har brug for det. Efter en succesfuld “Lyserød Lørdag”- fodboldturnering i 2018 med en indsamling på over 27,000 kr. er denne Lyserøde Lørdag blevet til et årligt event, som afholdes af FC Sunshine – dette år med en målsætning om at være den største indsamler i Danmark til Kræftens Bekæmpelse’s Støt Brysterne kampagne d. 5. Oktober. FC Sunshine organisationen er non-profit, hvilket betyder at alt overskuddet fra tøjsalg, events, donationer og sponsorater går til; forbedring af Football Club Sunshine, således at den sportslige målsætning kan opnås. Flere, billigere og mere bæredygtige tøj kollektioner kan tilbydes. Og sidst men ikke mindst, går en stor del til velgørenhed.
Vi elsker at give!