Lyserød Lørdag 2019

Lørdag d. 5. oktober 2019 blev FC SUNSHINE’s Lyserød Lørdag skudt igang, efter næsten et års forberedelse, og med en målsætning der lød på et beløb på intet mindre end 200,000 kr.

De mange fantastiske virksomheder som havde bidraget til indsamlingen og som deltog i fodboldturneringen, der var samlingspunkt for indsamlingen, spillede om den eftertragtede specialdesignet pokal malet og dekoreret af kunstneren Martin Brachér.

Turneringen blev fløjtet igang lørdag formiddag og blev fløjtet af, af tidligere VM og Champions League dommer, Kim Milton, efter en intens kamp mellem EM 92’ legenderne og musikerlandsholdet.

Lyserød Lørdag pokalen blev vundet af entreprenør virksomheden CG Jensen, men turneringens virkelige vinder var Kræftens bekæmpelse og Støt Brysterne der efterfølgende kunne modtage en check på netop 200,000 kr takket være alle de deltagende, dem som bidrog til indsamlingen med SMS-donationer, samt dem som støttede sagen ved at købe en FC Sunshine sports bh, hvorfra overskuddet også gik til sagen.

TV2 dækkede begivenhederne, der kunne ses i Nyhederne & Sporten den efterfølgende søndag. Lyserød Lørdag er tilbage i 2020, hvor forberedelserne allerede er i fuld gang og hvor målsætningen fra 2019 vil fordobles!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest