Magtdemonstration da Sunshine sendte Prespa ud af pokalen

En yderst stærk trup var tilbage for FC Sunshine, der bl.a. havde Frederik Frankman, Niklas Middrup og Jonas Moreno tilbage på banen efter skadesperiode. Sunshine sad på kampen fra start til slut, der endte i vildt målshow i anden halvleg.

Sunshine havde ikke svært ved at finde hinanden i bagkæden, på midten eller i angrebet, men havde dog svært ved at finde målet de første 20 minutter i kampen mod et aggressivt og hårdkæmpende Prespa hold, der gæstede de lyserøde på Kløvermarken i en kamp der både bød på regn og sol på årets første officielle sommerdag.

Emil AT, der har været en af Sunshine’s absolut vigtigste spillere denne sæson var i tvunget isolation, men debutanten Jens Bergendorff med baggrund i HB-Køge, havde en flot debut i målet for Sunshine.

Den “offensive midterforsvar”, Silas Storgaard, der var målscorer i forrige pokalkamp mod Rødovre, tog plads i midterforsvaret endnu engang med tilbagevendende Frankman, der som altid, også havde svært ved kun at holde sig til de defensive pligter. Efter cirka 20 minutter og flere store chancer efter flot opspil, tog Frankman et løb op i banen efter en et-to’er med Rune Lizardo, der fandt Frankman i dybden on-side. En flot nedtagning med brystet og et træk ind foran Prespa forsvaret, reddet Prespa keeperen flot bolden, dog med en retur bold til skarpe Sebastian Krogdahl der viste målnæsen endnu engang og bankede bolden ind til 1-0.

Resten af første halvleg var præget af mange prispark til begge hold, store brændte chancer til Sunshine og flot spil på modstanderens banehalvdel. Lizardo, Moreno, Krogdahl og Rosengaard var især i spilhumør og flere gange skulle Prespa keeperen vise klassen efter opspil mod et chanceløst Prespa forsvar. Det var dog i anden halvleg at målshowet for alvor begyndte.

Krogdahl scorede dagens andet mål efter en flot dribletur af Marc Storm fra højrebacken og leverede dermed sit tredje mål i to pokalkampe. Sunshine sad fortsat på spillet og efter 75 minutters spil brød Krøigaard igennem fra venstresiden efter et flot løb op i banen og kunne udplacere Prespa keeperen til en sikker 3-0 føring.

Der var sambabold for alle pengene med hæl og tå, tuneller og skarpe kombinationer med bl.a. Mikkel Ketelsen der også var i hopla og drev gæk med Prespa midtbanen i hele 90 minutter. Rune Lizardo stod dog for dagens aktion, da han efter en erobring på midten valgte at dribe fire modspillere, vise både kontrol, fart og frækhed, da han efter en lang dribletur, let kunne lobbe bolden over Prespa’s keeper der forgæves kastede sig for at redde bolden. Det blev fejrede med bar mave og sejrsdans og dermed gult kort til Lizardo efter han smed trøjen til ære for de mange tilskuere til dagens opgør.

Sunshine vandt dermed sikkert 4-0 og afventer nu næste lodtrækning, der kan blive billetten til første officielle runde i Sydbank Pokalen.

Start 11’er:

Keeper: Jens Bergendorff

Forsvar: Andreas Krøigaard, Silas Storgaard, Frederik Frankman, Marc Storm

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Jonas Moreno, Oscar Merling

Angreb: Rune Lizardo, Oliver Rosengaard, Sebastian krogdahl

Bænk: Niklas Middrup, Nikolai Nergaard, Pavle Matic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest