Ny Tøjproducent

Siden samarbejdet med Sportmaster startede har FC Sunshine længe ventet på at udkomme med den nye 2020 kollektion der eftersigende består af både hættetrøjer, track suit og nye spillertrøjer. En ny leverandør førte til en ny produktion i kampen om, samtidig at blive et mere miljø venligt brand. De kommende FC Sunshine kamp trøjer er lavet af producenten ZO24, med hovedkvarter i Jylland og med produktion i Tyrkiet.

“Det var på tide at vi rykkede produktionen af vores kamp trøjer tættere på Danmark, for at mindste transporten og vores CO2 aftryk som organisation” udtaler formanden, der samtidig er en af designerne bag trøjerne, Frederik Frankman. “stoffet, trøjerne er lavet af, er lettere at ånde igennem end tidligere og materialet er en smule bedre kvalitet, samtidig med at vi har fået nogle utrolig fede features på trøjen, som vi håber at folk vil kunne lide og støtte op omkring.”

Læs mere om den nye udebane jersey og den nye limited basket jersey nedenfor:

Golden Summer Away jersey er designet med et tilbageblik på de gyldne øjeblikke i klubbens hidtil korte men fantastiske historie. Den repræsenterer succes på alle parametre og der er ingen jantelov omkring denne trøje.

SUNSHINE 2020 Baller Jersey er symbolet på hvad FC Sunshine står for. Vi har mixet alt godt fra de varme lande og med et strejf af Miami, LA, Palermo og Marbella, får du her Danmarks sprødeste basketball jersey, der samtidig gør op med gamle tan lines.

Overskuddet fra fodboldtrøjerne går til det langsigtede formål om at gøre FC Sunshine til en divisionsklub i Danmark.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest