Optakt til FC Sunshine’s forårspremiere med Rune Lizardo

Mandag d. 5. april går det endnu gang løs på grønsværen efter næsten et halvt års ventetid i kampprogrammet i Serie 2. FC Sunshine møder FC Randoms i topstriden.

#80 Rune Lizardo

FC Sunshine ligger nummer 4 i tabellen før forårspremieren skydes igang, men ambitionerne om opkrykning er intakte og med et kampprogram der tillader Sunshine drengene at kunne afgøre deres egen skæbne, er truppen optimistisk. Vi har taget en snak med midtbanespilleren, Rune Lizardo forinden for morgendagens kamp.

Jeg tror, vi alle føler at det kribler og krabler for at komme ud og trille bold igen efter et halvt år med pause. Jeg har brugt pausen på at løbe en masse og så må vi håbe jeg stadig kan huske, hvordan man sparker til en bold.

Overraskende nok er formen på holdet meget bedre end da vi startede turneringen sidste år. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer godt fra start i morgen og forventer at drengene viser, hvor meget de har savnet at spille fodbold.

Hvem tror du man skal holde ekstra øje med som kommer til at være kampafgørende til morgendagens kamp?

Manden med lyn på støvlerne – Marc Storm. Marc peakede lige før Corona tog sit indtraf, men han har fortsat vist på træningsbanen at han ikke er bleg for at gå forrest. Jeg regner med at han flyver frem og tilbage fra sin højre dør. Et godt råd til Marc er dog at han skal huske at kigge op og se, hvilke muligheder der er for at spille bolden ind til midten, der har vi nogle ret kyndige fodboldspillere.

Hvad kan vi forvente mest af, af dig imorgen; mål, assists eller tuneller?

Lige i morgen tror jeg en god kombination af assists og tunneller må ligge for dagen. Hvis jeg skal vælge en af de to må det dog nok være assists. Eller nej vent tunneller. Ej assists. Eller tunneller. Nok tunneller.

Hvad tror du kampen ender imorgen?

Jeg tror rusten lige skal bankes af og holdene kommer til at se hinanden lidt an i første halvleg. Mit bud er en 3-1 sejr.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest