Pokalkunst by Brachér

En masse fodboldglade virksomheder, deltog i FC Sunshine’s Lyserød Lørdag på fodboldfabrikken, hvor der var musik, lyserøde balloner i massevis, god mad og gang i baren. En fantastisk stemning udviklede sig på denne dag, som stod i velgørenhedens tegn hvor fællesskab og sportslig konkurrence for en gangs skyld kunne gå hånd i hånd!

Der var dog et særligt tiltag som normalt ikke hører hjemme i sportens verden, men som sunshine drengene havde tænkt ville passe perfekt ind i deres kreative velgørenhedsarrangement.

Den velkendte kunstner Martin Brachér var til stede under hele turneringen og var aktiv fra start til slut i dekoreringen af den flotte Lyserød Lørdag Pokal, som var et 3D print af en flot kvindekrop med Kræftens Bekæmpelse’s Støt Brysterne kampagne logo på fronten.

Pokalen symboliserede naturligvis dagens indsamling til kampen mod brystkræft og gav et unikt og farverigt præg på hele dagen. Både ældre og yngre tilskuere der var dukket op til festlighederne viste stor begejstring for Brachér’s arbejde og TV2 fik da også fanget et interview med den karismatiske kunstner som kunne forklare tankerne bag designet af pokalen.

En stor tak herfra til Martin Brachér, som også solgte ud af sine kunstværker på dagen, hvorfra alt gik ubeskåret til sagen og endnu en gang tillykke til entreprenør virksomheden CG Jensen, som kunne løbe afsted med den farverige, unikke og smukke pokal!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest