Pre Season Interview med Kaptajn Bajs

I løbet af pre season, som allerede er startet for FC Sunshine spillerne, tager vi en snak med et par af sidste års profiler på holdet. I denne uge hører vi fra den optimistiske anfører Nicolai Bajs Borregaard efter en hård og skuffende sæson præget af skader og udfordringer.

Glæder du dig til den 2022 forårssæsonen? Jeg glæder mig rigtig meget til den kommende sæson. Jeg har været en del skadet inden vinterpausen og nu er jeg endelig ved at være klar igen! Vi har fået et ambitiøst trænerteam med nogle visioner som jeg tror kommer til udtryk fremover.

Har du nogen personlig målsætning for 2022? Min personlige målsætning for FC Sunshine i 2022 er holde mig nogenlunde skadesfri og dermed spille så mange kampe som muligt.

Hvad har du gjort for at holde formen ved lige henover vinterferien? Jeg har forsøgt at være i fitnesscenteret ligeså mange gange som Rødovredrengene (Vulle og Malesa) og Roman – Ifølge deres instastories, så har de levet i fitness henover vinteren.

Har du fået spredt lidt sommerstemning i løbet af ferien? Jeg har brugt masser tid med venner og familie, og naturligvis har vi gjort hvad vi kunne for at se hinanden på holdet ude for banen for at holde stemningen oppe efter en svær sæson. Det er vigtigt altid at holde humøret oppe i alt slags vejr og dele ud af smil og godt humør og det har jeg forsøgt at gøre mest muligt!

Er der nogen du glæder dig specielt meget til at se på banen igen og spille sammen med? Jeg glæder mig rigtig meget til at se Rødovredrengene (Oliver “Vulle” Vuceljic & Oliver Malesa) og Roman (Mgojan), de må være i deres livs form eftersom de har overvintret i fitness. Så jeg glæder mig til at se om de rent faktisk har lavet noget dernede, eller om det hele bare har været “for the Gram”. Vi har også fået et par nye Jyske spillere ind, som jeg naturligvis regner med kommer til at blive store Sunshine stjerner og kan sprede noget jysk sommerstemning både på og ude for banen!

Du har fået et par sneakpeak på den nye hjemmebanetrøje sponsoreret af Tjommi – hvad synes du om den? Den nye hjemmebanetrøje er super fed. Den er unikt designet og bringer den helt rigtige energi, som jeg tror kommer til at symbolisere 2022 rigtig godt!

Drengene er tilbage på banen d. 14 april til forårets første kamp hvor der skal kæmpes om at komme højere op i tabellen og sikre overlevelse i Serie 1.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest