SÅ ER DE HER – NYE TRØJER I SPORTMASTER

Efter lang ventetid og flere forsinelser kan du endelig få fingre i de nye spillertrøjer fra FC Sunshine på www.sportmaster.dk

FC Sunshine indgik i starten af 2020 et samarbejde med Sportmaster og producenten ZO24 og gik igang med design og produktion. De nye trøjer er højere kvalitet end tidligere og er produceret i Tyrkiet. Den klassiske Miami/Palermo inspireret hjemmebane trøje er forholdsvis uændret i det originale design, imens den nye udebane er en ny blanding mellem et oldschool klassisk look, med et moderne touch.

Logoet på trøjerne er lavet af plast og fremhæves særligt af denne årsag. Som tidligere, er pasformen på trøjerne lavet til at være særligt aerodynamisk med mindre ærmer og en smule længere end de fleste almindelige fodboldtrøjer, hvilket giver en ekstra god komform og fremhæver kroppens naturlige form.

Den sorte udebanetrøje symbolisere klubbens hidtil unikke succes med et skinnende guld logo og guldstriber på ærmerne.

Det nye officielle SUNSHINE365 “batch” findes nede i hjørnet af trøjen og er en koncentrerede sammensætning og opsummering af hele organisations mission statement – at sprede sommerstemning 365 dage om året.

Trøjen er lavet polyester og gør den perfekt til kamp og træning med svedabsorberende og let materiale, som kroppen nemt kan ånde i.

Designet af lavet af Sunshine spillerne selv og produceret af det danske firma ZO24 med hovedkontor i Jylland.

Få fingre i din Sunshine trøje lige her:

https://sportmaster.dk/varer?query=sunshine

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest