Sunshine cruisede forbi BK Stefan

FC Sunshine skulle forsøge at bide sig fast i den øvre halvdel af tabellen efter blot fire point i de første fire kampe, mod BK Stefan.

Der var lagt op til spænding med to hold der lå i midten af tabellen, men Sunshine tog hurtigt spændingen ud af kampen med et hurtigt mål af topscorer Oliver Rosengård, der udbyggede sin føring på topscorerlisten med flot oplæg fra Oscar Merling. inden pausefløjtet gjorde Sebastian Merling det til 2-0 og det lignede en sikker sejr til Sunshine, der også havde styr på defensiven med Emil AT i målet som styrmand.

Fansene på sidelinjen fik endnu en opvisning i anden halvleg hvor Rosengård igen kunne udbygge føringen til 3-0 og var også tæt på at lave årets mål på akrobatisk vis med et ægte skorpion spark fra indlæg af Magnus Suhr, men måtte se sin flugter passere forbi målet.

Lidt spænding kom der dog i de sidste minutter efter Oliver Gude fik direkte rødt efter en, ifølge dommeren, for hård tackling og må dermed sidde ude i næste kamp.

Dermed kravlede Sunshine en smule tættere på de sjove oprykningspladser, men har stadig lang vej, med 6 point til førstepladsen. Det hul skal de forsøge at mindste på fredag kl 18:00 når Sunred Beach kommer på besøg på Kløvermarken.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Magnus Suhr, Niklas Middrup, Nicolai “Bajs” Borregaard, Andreas Krøigaard

Midtbane: Oscar Merling, Silas Storgaard, Oliver Gude

Angreb: Sebastian Merling, Oliver Rosengaard, Sebastian Krogdahl

Bænk: Alexander Slemming, Marc Andersen, Roman Mgojan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest