Sunshine forlænger sommeren 2020

Sommer betyder oftest perioden Juni til August og er præget af sol, varme og ferie. Hos FC Sunshine er der sommerstemning 365 dage om året, men man er klar over at der skal kæmpes ekstra hårdt visse måneder i Danmark, for at få sommerstemningen frem.

FC Sunshine har derfor indgået et samarbejde med Københavns varmeste bar om at fortsætte sommeren videre ind i år 2020, hvilket der kommer mere info og fordele til alle sunshiners omkring senere på ugen.

Udover dette, præsenterede klubben tidligere på dagen at der resten af september vil være 50% tilbud på den ultimative sommer, nemlig den Miami/Marbella/Palermo inspireret basketball jersey ved brug af rabatkode “summervibes” ved køb af trøjen.

Overskuddet på trøjesalget herfra går resten af september til events i løbet af resten af 2020 hvor Sunshine inviterer indenfor til bl.a. modeshow af den nye kollektion fra Sportmaster, Løserød Lørdag 2020 med indsamling til Kræftens Bekæmpelse og flere begivenheder forbundet med fodboldkampene i resten af sæsonen, samt mange flere!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest