Sunshine holdt stand i 70 minutter, men røg ud af pokalen til B1908

Det var et træt Sunshine mandskab, der kort efter oprykningsfesten skulle på banen igen og forsøge at vinde over Danmarksserieholdet fra B1908 der dog endte i et sent 3-0 nederlag til Amager holdet.

Sunshine var sat under pres fra starten af kampen der bød på flere gode redninger af Sunshine keeper Jens Bergendorff, der stod en fremragende kamp.

Der var livestreaming, tilskuere og stadion pølser på Sundby Idrætspark og var derfor lagt op til en spændende kamp mellem to gode mandskaber. B1908 var farlige på dødbolde i de første minutter, men kampen svingede i begge retninger i første halvleg, der også bød på Sunshine chancer til Oliver Rosengaard og Rune Lizardo.

Pauseresultatet var 0-0, hvilket det lyserøde udebanehold nok skulle være glad for, trods chancer i begge ender.

En stærk bagkæde og midtbane især holdt B1908 fra de helt store chancer, men efter godt 70 minutters spil, kom B1908 i en fri position på kanten af feltet efter, hvad der kan argumenteres for at have været en dommerfejl der på komisk vis screener en Sunshine forsvarsspiller og blokere udsynet for Jens i målet, der må se bolden gå ind til 1-0 til hjemmeholdet fra B1908.

Sunshine satsede offensive og efter et par forsvarsfejl i træk kunne B1908 lukke kampen til 2-0 efter omtrendt 80 minutter. Sunshine satsede det hele i jagten på en sen udligning men blev straffet i de døende sekunder og til slutresultatet 3-0 til et flotspillende, langtløbende og ungt B1908 hold, der fortjent kunne kavlificere sig til den kommende Sydbank Pokalturnering.

Start 11’er:

Keeper: Jens Bergendorff

Forsvar: Marco Carloni, Niklas MIddrup, Silas Storgaard, Frederik Frankman

Midtbane: Rune Lizardo, Mikkel Ketelsen, Dia Raofat

Angreb: Mikkel Rathsach, Oliver Vuceljic, Oliver Rosengaard

Bænk: Mads Pfeiffer, Nikki Vejlebo, Mikkel Fahlen

Næste kamp spilles efter sommerferien i Serie 1 hvor FC Sunshine for alvor skal på dupperne for at være med i toppen af tabellen. På gensyn næste sæson og hav en fantastisk, solrig og varm sommer!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest