Sunshine måtte nøjes med uafgjort i intenst drama

FC Sunshine var igen at finde fredag aften på Kløvermarken i det der i største dele af kampen lignede en sikker sejr, men måtte nøjes med et 1-1 resultat mod midterholdet fra Sunred Beach.

Det tog ikke længe før Sunshine fortsatte de gode takter efter sidste uges sikre 3-0 sejr og satte sig på spillet mod et ellers hårdt kæmpende, højtråbende og fysisk stærkt Sunred Beach. Det var dog gæsterne der fik bragt sig foran efter et dødboldsindlæg der havnede på bagerst stolpe og fløj over hoved på en chanceløs Emil AT i målet.

Efter få chancer i første halvleg fik Sunshine dog udlignet på en lang stikning fra Frankman til Rosengaard, der igen på koldblodigt vis lobbede bolden over Sunred keeperen og dermed 1-1.

Anden halvleg bød på flere chancer især i modstanderens ende, hvor flere indlæg fra især Peder Kristiansen på venstre backen ikke blev afsluttet ordenligt og efter flere gule kort til begge hold, samt et rødt kort i de sidste minutter til gæsterne, endte det i en rodet affære hvor ingen af holdene trak det længste stå. Der er nu fortsat 6 point til førstepladsen hvilket skal forsøges mindsket i næste uge.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT

Forsvar: Silas Storgaard, Niklas Middrup, Michael Situmbeko, Peder Kristiansen

Midtbane: Frederik Frankman, Mikkel Ketelsen, Runde Lizardo

Angreb: Oliver Rosengaard, Andreas Krøigaard, Marc Andersen

Bænk: Alexander Slemming, Oscar Hind, Nicki Vejlebo

Næste kamp er mod KFB, som ligger et enkelt point foran FC Sunshine. Her går det igen løs på Kløvermarken. Kampen spilles lørdag kl 14.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest