Uafgjort mod CBS

Regnvejr, gult kort, straffespark og masser drama var på menuen i Valby Idrætspark da Sunshine både kom bagud og var foran i et opgør der endte 2-2.

Oscar Merling var tilbage for Sunshine sammen med Mikkel Ketelsen, Rune Lizardo og Peder Kristiansen. Sunshine kom flyvende fra start og efter allerede to minutter fik Nikolai Nergaard en friløber, der blev flot reddet af en sprudlende CBS målmand. Efter en flot start kom CBS langsomt ind i kampen og kunne bringe sig foran efter et flot langskud.

Pausestillingen var 1-0 til gæsterne og spillet fungerede ikke for de lyserøde trods flere store chancer. I anden halvleg kom FC Sunshine ud med højt pres og aggressivitet, hvilket fremtvang flere hjørnspark og flotte offensive aktioner. Efter to dødbolde fik Sunshine endnu et hjørne, der blev til straffespark efter hånd på bolden i feltet fra en CBS forsvarsspiller. Frankman eksekverede på sikker vis og udlignede for hjemmeholdet. Kort tid efter gav det høje pres endnu gang pote og Kristian Berg kunne heade bolden i mål efter et hjørnespark til 2-1.

Sunshine fortsatte det høje pres men trætheden begyndte at sætte sig hos hjemmeholdet, der også åbnede op for flere chancer i den anden ende. Oscar Merling og Frederik Frankman havde begge chancer for at lukke kampen og sikre de tre point, men måtte se deres skud afværget af stolpen og den skarpe CBS keeper. Kort tid før slutfløjtet fik CBS på flot vis spillet sig igennem Sunshine’s højre side og efter et hårdt fladt indlæg røg bolden i mål bag Sunshine debutanten i mål Christian Capello.

Kampen sluttede 2-2 og der var ligeledes Sunshine debut til den stærke forsvarsspiller Matti Stampe.

Start 11’er:

Keeper: Christian Capello

Forsvar: Oscar Merling, Niklas MIddrup, Matti Stampe, Peder Kristiansen

Midtbane: Casper Abildgaard, Oliver Malesa, Mikkel Ketelsen

Angreb: Martin Thomsen, Nicolai Nergaard, Frederik Frankman

Bænk: Kristian Berg, Rune Lizardo, Silas Storgaard

Næste kamp spilles tirsdag d. 31. August kl 18:00 i Valby, mod BK Hellas, hvor Sunshine skal forsøge at få første Serie 1 sejr i hus.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest