Sunshine Suveræne i Storsejr

Der var lagt op til endnu en spændende kamp i topstriden af Serie 2 da FC Sunshine tog imod FC Nyhavn mandag aften i Valby Idrætspark. Det var en kamp der var rykket grundet for meget regn fra fredag til mandag aften. Der var derfor ekstra god tid til forberedelserne og med en stærk trup kom Sunshine drengene bragende fra start.

Højt pres, højt tempo og flere tilbagevendte spillere fra skader gjorde at FC Sunshine dominerede kampen fra starten. Efter et par store chancer i starten af kampen brød Peder Kristiansen igennem fra venstrebacken med et knaldhårdt indlæg til en frembrusende Oliver Rosengaard der var placeret på det helt rigtige sted. FC Nyhavn’s forsvar var dog det samme, men med hårdt pres fra Rosengaard fik Nyhavn forsvaren prikket bolden i eget mål og dermed 1-0 til hjemmeholdet fra Sunshine.

Det høje pres fortsatte og med en yderst velspillende trekløver på toppen med Rosengård, Rune Lizardo og Frederik Frankman, kombineret de sig til 3-0, som var pausestillingen. Anden halvleg var ikke meget anderledes og indskiftede Sebastian Krogdahl gjorde det til 4-0 efter endnu et flot angreb. AT kom også i spil i midten af anden halvleg da han blev testet fra pletten efter et uheldigt straffespark til modstanderen. AT tog straffet med en fantastisk redning og dermed var kampen lukket og slukket. Oliver Rosengaard, der endnu ikke var kommet på måltavlen, tog sagen i egen hånd i slutminutterne og strøg forbi Nyhavn forsvaret og udplaceret målmanden til slutresultatet 5-0.

Dermed kom Sunshine et skridt tættere på oprykningspladserne og fandt i høj grad det gode spil frem.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Andersen, Nicolai Borregaard, Niklas Middrup, Peder Kristiansen

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Oliver Gude, Silas Storgaard

Angreb: Oliver Rosengaard, Frederik Frankman, Rune Lizardo

Bænk: Michael Situmbeko, Sebastian Krogdahl, Andreas Krøigaard

Næste weekend møder FC Sunshine Nørrebro United på udebane i Mimersparken. Det sker Lørdag kl 16:00.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest