Sunshine vandt sikker i 3-0 sejr over VLI

Fredag var Sunshine endnu engang hjemmebanehold, denne gang i Ryparken hvor VLi gæstede et Sunshine mandskab, der ikke kunne tillade sig at tabe mod rækkens nummer ti.

Det var dog en usikker start for Sunshine drengene, der havde svært ved at finde spillet i første halvleg og måtte, trods flere chancer, gå til pause med 0-0 og være en mand i undertal efter gult kort til anfører Nicolai “Bajs”.

I anden halvleg blomstrede offensiven for alvor op og efter blot et enkelt minut i anden halvleg bankede tilbagevendende Roman Mgojan bolden i nettet til 1-0 på flot oplæg af Oliver Rosengaard.

Seks minutter efter Rosengaard selv på pletten med et akrobatisk hovedstød efter flot forarbejde af Rune Lizardo. ti minutter senere lukkede de to kreatører ballet, efter endnu en flot tur af Lizardo og knivskarp afslutning af Sunshine topscoren Rosengaard.

Sunshine topscoren kom derfor op på 11 mål i 10 kampe og jagten på oprykningen fortsættes endnu.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Andersen, Nicolai Borregaard, Niklas Middrup, Andreas Krøigaard

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Rune Lizardo, Silas Storgaard

Angreb: Oliver Rosengaard, Roman Mgojan, Magnus A. Suhr

Bænk: Marco Carloni, Alexander Slemming, Oliver Gude

Topkampen mod FC Randoms er udskudt fra fredag d. 16. oktober til tirsdag d. 27. oktober. Næste kamp er derfor fredag d. 23. oktober i Ryparken kl 18:00, hvor FC Sunshine tager imod Amager FF.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest