To flotte mål og to flotte debutanter i endnu en vigtig Sunshine sejr

FC Sunshine måtte slide sig til sejr i fredagens opgør mod KFB i en kamp hvor drengene var i undertal i store dele af kampen og hvor to flotte mål og et solidt forsvar gav pote i en velfortjent 2-0 sejr.

Det var et FC Sunshine hold der havde svært ved at finde fodfæste i kampen mod KFB og skabe de helt store chancer i første halvleg. En aktiv Marc Storm på højrebacken kom til flere indlæg i de første 30 minutter af kampen, dog uden den sidste skarphed. KFB, der kæmpede en brag kamp, var dog aldrig rigtig farlige og Emil AT var i fuld kontrol i buret for Sunshine.

Efter cirka 35 minutters spil brød Storm endnu engang fri på kanten og denne gang fandt han Oliver Rosengaard der frækt var trukket lidt tilbage i banen og på smuk vis kunne dreje bolden i det lange hjørne med en helflugter mod en chanceløs KFB keeper. 1-0 til Sunshine i første halvleg.

Anden halvleg startede skidt ud for de lyserøde, da Storm kom for sent i en tackling og måtte se 10 minutter fra bænken efter et gult kort. Sunshine trak sig længere tilbage på banen og forsvarede sig på bedste vis i ti minutter. Et par få chancer tilfaldt udeholdet fra KBF, men et hårdtarbejdende Sunshine mandskab med debutanterne Carlos Martinetz og Jonas Moreno fra start, satte en stopper for helt farlige chancer. Storm kom tilbage på banen, men ikke længe efter blev Mikkel Ketelsen dømt for brok og måtte ligeledes en tur på sidelinjen. Sunshine var presset i størstedelen af anden halvleg med få chancer i den offensive ende, men pludselig ud af det blå slog Frederik Frankman igennem fra en position som midterforsvar, efter en hurtig bolderobring i venstre side. Efter et par træk forbi to KFB spillere, fandt han Oscar Merling på midten der på flot vis fik vendt op i banen og stukket Frankman dybt, som fortsatte sit løb. Med endnu et par hurtige træk og med Slemming, Rosengaard og Nergaard, der trak modstanderne til sig i feltet, kunne Frankman fra en skarp vinkel banke bolden i kassen til 2-0 efter cirka 75 minutters spil. Kampen var afgjort derfra og endte 2-0 på trods af et par store chancer til solskinsdrengene i de døende minutter. Dermed er der fortsat håb i topstriden i kampen om oprykningspladserne.

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Storm, Frederik Frankman, Silas Storgaard, Andreas Krøigaard

Midtbane: Jonas Moreno, Alexander Slemming, Oscar Merling

Angreb: Nikolai Nergaard, Oliver Rosengaard, Carlos Martinetz

Bænk: Mikkel Ketelsen, Kristian Berg, Roman Mgojan

Næste kamp spilles tirsdag d. 11. maj kl. 19:00 i Grønnemosen (Grønnemose Allé 44) mod tabellens tophold fra B1960, i en meget afgørende topkamp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest