Vidundermål i pokaltriumf over Rødovre fra Serie 1

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, med flere tilbagevende spillere fra skade, et godt underlag og sol, da Sunshine gæstede Rødovre fra Serie 1, i det, der på papiret lignede en svær kamp for udeholdet.

Sunshine fik kontrol over kampen fra starten og flere store chancer til Oscar Merling og Oliver Rosengaard tilfaldt i første halvleg der dog endte 0-0.

I anden halvleg startede sæsonens vildeste målshow så. Sebastian Merling tryllede på venstre kanten og smækkede et højt indlæg i panden på skarpe Sebastian Krogdahl, der headede Sunshine på 1-0. Udeholdet sad efterfølgende stadig på størstedelen af spillet men formåede ikke at lukke kampen tidligt. Efter en tvivlsom dommerkending fik Rødovre hjørespark som resulterede i mål og dermed 1-1. Sunshine pressede fortsat på.

Efter cirka 70 minutters spil, fik midterforsvaren, Silas Storgaard bolden på midten af banen og kunne tage et par træk fremad uden det store pres. På en bane der var relativ kort i dagens anledning, benyttede Silas sig af muligheden for et kanonskud, som de ofte er set før. Fra en afstand af 40 meter, fyrede Silas kanonkuglen afsted og efter flere bræk i luften sejlede bolden forbi en chanceløs Rødovre keeper. Kandidat til årets mål blev noteret af Martin Grunnet på sidelinjen.

Det lignede en sikker 2-1 sejr i flere minutter indtil spændingen igen kom på sit højeste. Et kluntede angreb førte til et blokeret skud der blev rettet af hele to gange og kunne stille trille ind bag AT i buret, der allerede var gået modsat i målet og dermed 2-2 med blot 5 minutter igen.

Sunshine gav ikke op og holdt det høje pres. Anfører Ketelsen, måtte udgå med skade i de døende minutter. Efter endnu et flot angreb fik Oscar Merling bolden i venstre side, og efter en solotur, var der frit skud ude for kanten af feltet. Som ofte før, viste Merling Jr. klassen og hamrede bolden langt op i hjørnet bag Rødovre keeperen, og dermed kunne Sunshine fejre årets første pokalsejr efter en underholdende og velspillende kamp!

Start 11’er:

Keeper: Emil AT Larsen

Forsvar: Marc Storm, Frederik Frankman, Silas Storgaard, Roman Mgojan

Midtbane: Mikkel Ketelsen, Rune Lizardo, Oscar Merling

Angreb: Sebastian Merling, Oliver Rosengaard, Sebastian Krogdahl

Bænk: Nikki Vejlebo, Andreas Krøigaard, Nikolai Nergaard

Næste pokalkamp spilles tirsdag d. 1. juni kl. 18:30 i Kløvermarken, hvor Sunshine skal forsøge at spille sig videre til 4.kvalifikationsrunde mod Prespa fra Serie 1.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest